-

En dag i sthlm;


-

Vad sägs om sthlm ? Jo, men jag är på. Vi göre bara.


-

Det var så skönt och mysigt att få komma hem igår. Ha en hel dag bara hemma och mysa. Jag åt massa mat och somnade! Somnade runt tre på dagen. Var vaken mellan 9 och 1 på natten och somnade sedan om igen. Och nu är det en ny dag igen. Det var värt, eller hur?
Men jag var och kollade på isfestivalen och tog massa fina bilder. im gonna show it.

Nu äter jag lite lunch och ska sen bege mig till jobbet. Imorgon är jag ledig igen. Skönt!Snöland

Idag kände jag mig riktigt som Ronja Rövardotter när jag pulsade runt i snön. Det fattades bara ett par träskidor och lite rumpnissar. Hade med mig kameran ut i det härliga vädret också och nu blir det ett varmt bad;


.

Nu har dom gjort någon ny grej som jag är för oteknisk för att fatta, så hela min plan med att lägga upp en mysig låt sprack.
Tänk er stämningen medans jag säger godnatt med lite pirr i magen iaf. Imorgon är det alla <3 dag och det har aldrig kännts så roligt någon gång. Jag ska ladda hela dagen och hålla på och pyssla hela dagen.

Sov så gott mina älskade vänner. Skickar ut lite extra kärlek till er nu såhär på kärleksdagen.

Förra <3dag satt jag och michelle och spred kärlek på våran blogg!

Söndag

Imorgon är det alla hjärtansdag och jag längtar så att jag nästan spricker!
Men ska precis iväg och jobba, så tiden går nog fort. :) (Och jag har ju något att se fram emot ikväll också. SOLSODAN HALLÅ!)


Yrsa

Är på jobbet. Som vanligt. Känns ungefär som att jag har flyttat hit. Eller som att jag lika gärna kan göra det. Det här är allt jag vet. Min värld. Så från och med idag tänkte jag försöka kolla något annat jobb. Inte för att jag vill jobba mindre utan för att jag vill ha mera pengar.

Jag älskar pengar.

Ser iaf fram emot en ledig dag imorgon. Synd att den jag helst vill vara med jobbar. Sla hjälpa Patriks syster att flytta iaf. Eller ja, ta hand om hennes gullunge. Men det är väl en viss hjälp, så att säga.

Nu får det bli att hälla i gamlingarna lite fika och sedan slänga dom i säng. Vi har så lugnt här idag så vi går bara och trampar i marken. Hej & hå!

-

Jobb, jobb, jobb..

Jag ser fram emot en weekend i sthlm med vännerna. En charterresa med gänget. En romantiskt middag med pojkvännen. En varm vår full av kärlek och glädje. Jag ser fram emot att leva.


s

En helt vanlig söndagskväll, full av skratt, halsbränna, semlor, spel och kärlek. Och sista av allt får man ju inte missa solsidan.
Jag ska aldrig släppa dom jag älskar. Utan dom klarar man sig inte.Min älskade vän

Hej Maria.
Jag tänkte att du kanske hade undrat vad jag har haft för mig idag. Om jag har jobbat?
Nej inte mycket alls denna vecka faktiskt. Man blir lite rastlös så då sysselsätter jag mig med andra saker. Ser fram emot imorgon bland annat. Igår lyckades jag köpa något randigt och idag har jag köpt värstaninjasnygga skorna som jag ska ha imorgon. Du kommer få orgasm. Lovar.
Sen var jag barnvakt idag till mina sötisar. Dom var så kärleksfulla och vi bakade chokladbollar och jag åt mackor med kaviar på.

Nu sitter jag i mitt rum med min syster. Vi sitter på golvet med en varsin laptop och jag tänker faktiskt på just dig. Nu är det inte många timmar kvar tills klockan är 12. Förstår du Maria, då är du tjugo. Du är ingen tonåring längre! Känns lite som att det är då livet börjar, inte sant?
Nu ska iaf få en megakärlekskram imorgon för att du är en så bra tjej. Kramkramkram!
RSS 2.0