..

Jag köpte ett par skor förut som jag liksom tänkte att jag skulle packa ner idag.. Så jag la dom på något smart ställe liksom "här vet jag vart jag har dom".
Men det vart liksom lite för smart.. För vart fan är dom?
Hopp, flopp. Blir väl uggsen hela nyår då.


Imorgon åker vi

Lyssnar på musik, städar mitt rum och packar. Usch hatar att packa. Vill liksom alltid ta med hela mitt rum.. Och man glömmer alltid bara massa saker. Men jag tar med mig mycket pengar så får jag väl köpa det jag har glömt. Orkar inte lägga ner någon energi på det här..

Idag har vi det sista julfirandet kvar. Bålsta med farsläkten. Lite knytigt sådär. Det ska bli mysigt, även om det inte var så länge sen vi var där nu. Men det kan ju inte bli för ofta, eller hur?

Cya laters..


Kämpar med bloggandet

Ikväll är det lite julmys tillsammans med familjen Bergsten som gäller. Lite som våra adopterade kusiner. Det ska bli så mysigt så..
Sen tänkte jag styra lite skridskoåkning i natt. Ännu mer mys, eller hur?

Ahja, det var väl det.. Tjjjarå.


Gääännggeettt <3

Kära Nisse!

Det här inlägget tillägnar jag bara dig.
Jag har hört ryktas om att du tycker det är lite dött på bloggfronten från min sida, men då har jag något roligt att berätta för dig!
Jag firade ju nämligen jul i Torstuna och vi tjejer har lite av en tradition att klä upp oss som satan i stora pälsar och gå på midnattsmässa i kyrkan som ligger precis bredvid.
Jag har tagit några roliga bilder på detta spektakel som jag tänkte att du kunde få se, så kan du kanske få dig ett gott skratt. Hoppas jag kunde förgylla minuten det tog för dig att läsa detta. Puss och kram på dig!

Dan före dopparedagen

Jag har nu insett hur de här sista dagarna av året påverkar det kommande året. Förra året hade jag ett dåligt avslut, därför sög hela det här året.
Därför ska jag ha kul nu de sista dagarna, så att 2011 blir bättre än någonsin!

Förra året låg jag i sängen från julafton till några dagar efter nyår helt stendöd. Vad som helst blir ju bättre än det. Men jag är så glad att jag får spendera de sista dagarna med fina och så otroligt roliga vänner. <3


Åre, here we come!

-

a heart that hurts is a heart that workskalas


ELMER

Den stora killen fyller idag 7 år. Ett stort grattis.


-

Ensam, men inte helt.
"Jag kan bära lite av ditt jobbiga om du vill"
Tack, jag älskar dig.
-

Tredje dagen jag ligger hemma och försöker stå ut. Imorgon blir det jobb igen. Förhoppningsvis går det bra.


hågadalenSöndag

Sitter på jobbet med en superduper kaka bredvid mig. Eller alltså den är i ugnen bredvid mig. Men den luktar bedårande. Det blir dagens efterrätt.
Blir dubbelpass för mig idag. Har försökt ringa varenda jävel (förlåt), men ingen kan ju. Jag kommer dö. Ska tigga till mig att få sluta tidigare iaf.

Har ni förresten hört om terrordådet? Helt jävla läskigt ju.
Ahja. Back to work. Eller facebook ett tag till..

AJ

Jag sköt precis in en sticka i mitt finger nästan en centimeter. Vet ni hur ont det gör?
Jag fick som tur är ut den, men vet ni hur ont det gör?
Nu är hela nageln röd av blod och jag kan inte skriva, för det gör så ont.

.

Hörrni, ni kanske inte visste, men jag ska ju till Åre och fira mitt nya år. Det kommer bli coolt. Tycker vi firar det med en bra grej ;


Det här lever jag efter..

Jag vill hålla av dig
utan att hålla fast dig
Jag vill ha dig
utan att äga dig
Jag vill älska dig
utan att göra om dig
Jag vill vara nära dig
utan att kväva dig
Jag vill ge dig kärlek
utan att ställa krav eller villkor
Jag vill ge upp mig
jämte dig
utan att gå före, utan att sacka efter
Jag vill vara din människa
här på jorden.

måndagAlla borde få ha en storasyster som du

Ibland inser jag hur lyckligt lottad jag är som har så fina människor som står mig nära. En av dem som gör det är min älskade storasyster, hon som äger den här bloggen, Sara.
Jag vill berätta här hur mycket hon betyder för mig och vilken underbar människa hon är.
Sara finns alltid där för mig och eftersom hon känner mig så bra så vet hon exakt vad hon ska säga eller vad hon ska göra för att få mig att må bra, men även för att få mig att blir riktigt irriterad ibland...
På nåt sätt är det hon som har format mig till den människa jag är. Vi bråkar en del Sara och jag, men för varje gång kommer vi varandra ett steg närmare. Och för varje gång så gör det oss starkare tillsamans.
Ibland kan jag ställa frågan till mig själv och verkligen undra; vad vore jag utan dig? För du har gjort så mycket för mig i mitt liv så jag vet faktiskt inte hur jag skulle ha klarat mig annars.
Jag kan verkligen inte tänka mig ett liv utan dig min underbara storasyster.
Tack för att du finns och för allt du gör för mig.
Du är guld värd och  det borde du veta.

Och här kommer lite gulliga bilder som ni kan gråta till nu då...

Du är så jävla snygg !

Det finns ingen finare än du och jag älskar dig av hela mitt hjärta, syster <3

Chris Brown

Jag kollade på den här filmen och kunde bara inte hålla mig..
Det är inte bara grejen att jag älskar den här låten så otroligt mycket. (Jag undrar hur många spelningar den har kört i min ipod.) Utan mer hur jävla lycklig man är på såna där konserter. Vi stod längst fram och liksom tyckte vi fick ögonkontakt med killen vi för ögonblicket var dödskära i. Jag var där med min syster, världens bästa. Vi hoppade, skrek, skrattade och grät tillsammans.

Men jag saknar också perioden då jag faktiskt lyssnade på chris brown dygnet runt. De människor jag lyssnade på honom tillsammans med och vem jag var då. Det känns som om det var så länge sen..
Även om jag hade det jobbigt då, kan jag kolla tillbaka på det nu och sakna det. Jag hade iaf människor att luta mig mot.Mmhh.. Jag ryyseerr ..

sara


i shut a man down

En ledig dag idag. Är själv tills michelle slutar på jobbet. Tänkte försöka få lite gjort idag faktiskt.

Rihanna.

RSS 2.0